Laddbox

Att ladda en elbil är ett viktigt steg mot att minska koldioxidutsläppen och bidra till en mer hållbar framtid. Men det kan vara dyrt och opraktiskt att ladda din elbil på allmänna laddstationer, särskilt om du använder bilen dagligen. Därför kan det vara en stor fördel att ha en effektiv laddbox installerad hemma hos dig.

Ladda elbilen billigare, smidigare och smartare – anlita oss så ser vi till att sänka dina kostnader genom att installera en effektiv laddbox hemma hos dig!

Framtidssäkra med en laddbox

Äger du en elbil och laddar den med ett vanligt vägguttag kan det ta lång tid att få full laddning. Genom att installera en laddbox kan du ladda din elbil snabbare och effektivare, vilket sparar både tid och pengar. Vi på Bredsands El- & Solteknik erbjuder professionella installationer av laddboxar för privatpersoner, och vi har erfarenheten och kompetensen som krävs för att ge dig den bästa laddningsupplevelsen.

Godkända och säkra installationer av laddboxar

Våra anpassade installationer säkerställer att din laddbox är korrekt installerad och klar att användas. Spara tid och pengar med en säker och smidig laddboxinstallation hos oss.

Med en smart laddbox kan du också övervaka din elbilsladdning och användning. Du kan ställa in tidsinställda laddningar för att dra nytta av de lägre nattpriserna eller se till att du inte överskrider din elbils kapacitet. Detta kan hjälpa dig att spara pengar på din elräkning och säkerställa att din elbil alltid är redo att användas.

Fem fördelar med laddbox

  1. Snabbare laddning: Laddboxar är utformade för att ge högre laddhastigheter än vanliga eluttag. Det betyder att du kan ladda ditt fordon snabbare och vara redo att åka igen på kortare tid.

  2. Säkrare laddning: Laddboxar är utrustade med olika säkerhetsfunktioner som gör laddningen säkrare än om du skulle använda ett vanligt eluttag. Till exempel är de vanligtvis jordade för att minimera risken för kortslutningar.

  3. Längre livslängd på batteriet: Genom att använda en laddbox kan du ladda ditt fordon på ett sätt som är mer skonsamt för batteriet, vilket kan förlänga dess livslängd.

  4. Enklare hantering: Laddboxar är oftast enklare att använda än vanliga eluttag. De kan vara utrustade med funktioner som automatisk avstängning när batteriet är fulladdat, vilket minskar risken för överladdning.

  5. Kostnadsbesparingar: Många laddboxar kan vara anslutna till ett smarta hemmet eller en smart byggnad och därmed integreras med övervakningssystem, energihantering och tidsinställd laddning. Det kan leda till lägre kostnader för elkraft samt smartare användning av energi under dygnet.

Kontakta oss

WordPress Cookie-meddelande av Real Cookie Banner